10:00 - 20:00
Lu - Mi - Vi

My Image
My Image

karina.vasile@yahoo.com
​​​​​​​+40740064763

My Image

CE INSEAMNA COACHING CU CARINA

 

Când faci Coaching Holistic stii deja ca in spatele afectiunii tale exista si ALTCEVA...

Acel ALTCEVA se afla in spatele unor intrebari profunde.​​​​​​​

Știi cine ești ? Care sunt nevoile tale reale? Care sunt valorile tale? Care e rostul tău pe acest pămint? Ești mulțumit cu viața ta? Ești mulțumit de relațiile tale? (cu tine însuți, cu familia, cu partenerul, cu colegii, cu comunitatea) Știi să comunici ce simti si ce gindesti in mod real, fara retineri cu cei din jur? Dar cu tine? Stii sa comunici cu corpul tau? Esti multumit de corpul tau? Esti autentic in relatiile tale?


Sunt citeva din intrebarile pe care de obicei nu ni le punem sau cind ajungem sa ni le punem observam ca suntem blocati. Dar problemele noastre de obicei pornesc tocmai din lipsa de sinceritate fata de noi insine. Ce presupune sa lucrezi cu mine? Sa afli raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele care te framinta si te impiedica sa-ti atingi obiectivele,sa fii sanatos, adica inafara conflictelor. Pentru ca raspunsurile la aceste intrebari fac diferenta intre sanatate si boala.


​​​​​​​


De exemplu: daca cauza afectiunii tale este o deficienta nutritionala, dupa evaluare vom face de comun acord un program nutritional adecvat (plan de actiune) nevoile tale reale tinind cont de starea ta de sanatate, de tipul de activitate zilnica desfasurat, de sex, de virsta.

Vei primi la unele sedinte fise cu un plan de nutritie pentru doua saptamini, timp in care va trebui sa-ți urmareasti reactiile fizice si emotionale legate de schimbarile sesizate.

La fiecare sedinta vom face evaluari, vom urmari toate obstacolele si vom cauta solutii de depasire a lor pe baza unor intrebari ghidate. Daca problema e de natura emotionala vom lucra cu o paleta larga de metode clasice si holistice precum:

-Life coaching

-Comunicare asertiva nonviolenta Marshall Rosenberg

-Sedinte de coaching clasic dupa metoda GROW

-Recall healing Gibert Renaud

-NMG Dr Hamer

-Calatoria Brandon Bays

-Lucrarea Bayron Katie

-Theta Healing Vianna Stibal

-Medicina chinezasi altele.

La fiecare sedinta vom porni de la realitatea curenta (informatii faptice) cu privire la identificarea si clarificarea problemei, vom stabili de fiecare data scopul fiecarei sesiuni pentru atingerea obiectivului final, vom identifica obstacolele dar si optiunile si solutiile in termeni de costuri, beneficii si consecinte,vom stabili planul de actiune, vom identifica sursele de motivatie si angajamentul pentru actiune.

De   exemplu, am   avut   clienti cu   diverse probleme   legate   de   viata profesionala  sau  personala  sau  clienti  cu  diverse probleme  de  sanatate:de  la banalele raceli si alergii de tot felul, la astm, cancer de vezica, chisturi ovariene, noduli  limfatici  inflamati,  boala  celiaca, cancer  mamar,  probleme  de  diabet, adenom  de  prostata,  dureri  articulare,  dermatite,  probleme  cardiovasculare, obezitate,  anorexie,  hipertiroidism,  hipotiroidism  etc.

In  aceste  cazuri  dupa sedinta   de   evaluare,   urmatoarele   sedinte au   constat in explicarea   logicii functionalitatii  organismului  ca  intreg:  psihic  (ginduri+emotii),  creier  automat, corp  fizic  dupa  metoda  NMG  (noua  medicina  germanica)  si  Recall  healing (metoda  care  porneste  de  NMG  si  merge  pina  la  depistarea  cauzei  cu  3-4 generatii in urma) urmarind depistarea programului programator si scopul lui in supravietuirea   individului, precum si  a   convingerilor   autosabotatoare si limitative  care numai  sunt  de  folos  individului  si  care  repetate ciclic au  dus  la aparitia diverselor  comportamente  autosabotatoare  sau la disfunctionalitatea organului, si chiar la boala.

In  urmatoarele sedinte vei primi mijloacele  eficiente  de  transformare  a blocajelor  in  resurse prin  metodele  mai  sus  amintite  (comunicarea  asertiva, nonviolenta,  live  coaching,  calatoria,  theta healing, Lucrarea  si  multe  altele) in functie de nevoile tale reale.

In felul acesta boala nu mai este perceputa ca un inamic cu care trebuie sa te lupti si de care iti este frica ci devine mijlocul cel mai eficient de a te trezi si de a-ti reechilibra fiinta, cel mai bun invatator care te invata unde gresesti.

Corpul  fizic  nu  constituie  cauza  bolilor,  el  este  doar  reflectarea  a  ceea  ce  se intimpla in interiorul tau si nu exprimi.

Prin metoda de coaching holistic pe care o practic, eu iti sunt alaturi sa identifici in simptom ceea ce iti lipseste, adica ceea ce nu ai reusit sa traiesti in constiinta ta, sa schimbi treptat acest lucru si sa devii un campion nu o victima, traindu-ti propria viata cu responsabilitate si iubire.Pentru un proces de coaching calitativ in care sa cream un raport de castigator-castigator, am pregatit 2 pachete:

Cum arata un program 1 la 1 cu mine:

Sedinta de Coaching de Evaluare 

–Impreuna vom cauta o clarificare a CAUZELOR problemelor tale, cauze care pot fi nutritionale, emotionale, relationale  sau mentale, si a metodelor care urmeaza sa fie utilizate. Cu alte cuvinte in aceasta sedinta, in baza informatiilor obtinute vom stabili scopul tau principal in termeni SMART. Tot in aceasta sedinta vom stabili prioritatile (pasii) si PLANUL DE ACTIUNE in vederea atingerii scopului final.


In urmatoarele sedinte vor fi focusate pe fiecare problema, lucrand cu metode diferite in functie de cauzalitate. Te vei elibera de blocaje vechi, vei invata sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva ce va genera sanatate, iti vei echilibra corpul cu mintea si sufletul, traind pe deplin o Transformare Totala.​​​​​​​ IN PLUS...Intre sedinte, vei primi suport personal prin mesaje sau email, ca sa nu te simti nici un minut singur/singura ci sa ai acces direct cu coach-ul tau. Vei primi diverse Instrumente de Lucru, actionabile si extrem de utile, care te vor face sa lucrezi personal, sa traiesti transformarea.